Trio-Vision Technology Co.,Ltd

  • China Trio-Vision Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel
  • China Trio-Vision Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel
  • China Trio-Vision Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel
  • China Trio-Vision Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel
  • China Trio-Vision Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel
  • China Trio-Vision Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel
Grote Markt Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business Fabrikant
Merken Trio-visie
Aantal werknemers 50~100
Jaarlijkse omzet 8000000-10000000
Opgericht Jaar 2006
Export pct 50% - 60%

Inleiding

Opgericht in 2006, Wuhan-is trio-Visie Technologieco., Ltd (hierna genoemd „TVs“) exploiter in de Chinese ondergrondse het materiaalindustrie van de pijpinspectie. Het bedrijf is gespecialiseerd in zich het ontwikkelen, productie, verkoop en de technologiedienst van de stedelijke inspectie van de drainagepijp en online inspectie. Met snelle ontwikkeling de laatste jaren, is het bedrijf de gevierde onderneming in zich het ondergrondse het product van de pijpinspectie ontwikkelen en productie in zowel binnenlands als overzee geweest.

 

Momenteel hebben wij verdelers in de V.S., het UK, en Nederland.

 

China Trio-Vision Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

 


TVs beoogt altijd geavanceerde inspectietechnologie in de wereld, de camera van de bedrijf succesively ontslagen draagbare pijp (mangatcamera) in 2006, pijprobot (kabeltelevisie-het systeem van de pijpinspectie) in 2008, en het de inspectiesysteem van de pijpsonar in 2010, TVs paste ook allerlei octrooien, en softwareauteursrecht toe. Als exploiter van de inspectietechnologie van de drainagepijp in China, is TVs toegewijd aan localisatie die van ondergronds inspectiemateriaal, het betrouwbare kabeltelevisie-materiaal van de pijpinspectie, het voertuig van het pijponderhoud, het controlesysteem van de pijpstroom en de overeenkomstige diensten verlenen, en de oplossing van het klanten one-stop volledige materiaal leveren.

 

 

China Trio-Vision Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1


TVs is strikt met productkwaliteit, prestaties, voert de theorie van „concentraties uit bereikt beroepen, innovatiewinsten de preventieve kansen“, concentraat die, en verkoop in volledig, het bedrijf jaarlijks vervaardigd en verkocht meer dan 200 eenheden op de producten van de drie reekseninspectie ontwikkelen zich vervaardigen, over het hele land is het verkoopnetwerk, en krijgt hoogst schat van de klant. TVs heeft zijn eigen de invoer en de uitvoer bedrijfsvergunning, zijn producten verkocht=wordt= die ver aan Amerika, het UK, Duitsland, Australië, Oost-Azië enz. Tegelijkertijd, heeft het bedrijf opstelling een volledig klantenservicesysteem, bezat zijn professioneel klantenserviceteam om het materiaalgebruik normaal te waarborgen.

 

China Trio-Vision Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 2China Trio-Vision Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 3China Trio-Vision Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 4

China Trio-Vision Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 5

Geschiedenis

China Trio-Vision Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

Dienst

TVs is strikt met productkwaliteit, prestaties, voert de theorie van „concentraties uit bereikt beroepen, innovatiewinsten de preventieve kansen“, concentraat die, en verkoop in volledig, het bedrijf jaarlijks vervaardigd en verkocht meer dan 250 eenheden op de producten van de drie reekseninspectie ontwikkelen zich vervaardigen, over het hele land is het verkoopnetwerk, en krijgt hoogst schat van de klant. TVs heeft zijn eigen de invoer en de uitvoer bedrijfsvergunning, zijn producten verkocht=wordt= die ver aan Amerika, het UK, Duitsland, Australië, Oost-Azië enz. Tegelijkertijd, heeft het bedrijf opstelling een volledig klantenservicesysteem, bezat zijn professioneel klantenserviceteam om het materiaalgebruik normaal te waarborgen.

China Trio-Vision Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

Ons Team

Het bedrijf heeft marketing, R & D, bewerking, administratie, financiën, inkoop, QC, na-verkoop afdelingen opgericht, bezit werknemers meer dan 50, en alle soorten apparatuur meer dan 20 sets, waaronder,de bewerkingsdienst bezit een serie bewerkingsapparatuur: Drie-kop CNC (VMC serie), digitale controle draaibank (CK serie), digitale controle molen, gewone draaibank, gewone molen, enz.Het bedrijf introduceerde ook en toegepast geavanceerde instrumenten zoals 3D-printer om ontwerp te bewijzenDe overvloedige productie- en bewerkingsapparatuur levert de bron van energie voor ons productontwerp, de productie van hoeveelheden en snelle OEM/ODM-oplossingen.

China Trio-Vision Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

 

China Trio-Vision Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1China Trio-Vision Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 2China Trio-Vision Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 3China Trio-Vision Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 4China Trio-Vision Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 5

Upcoming events

Datum: Dertiende-13th-15 oktober, 2021

Tentoonstelling: Internationale de Stadspijpleiding Expo van China (CICP EXPO)

Trefpunt: Nationale Tentoonstelling en Convention Center (Shanghai)

Laat een bericht achter